Met succes videomarketing inzetten

Jouw doelgroep authentiek aanspreken

Jezelf de grootste kans van slagen geven bij de inzet van video marketing. Dat is een van de krachten van Blauwr. Wij zijn jouw full-service online marketing bureau op afstand.

Blauwr Online Marketing team

The Sky's The Limit

Wij Bouwen Unieke Campagnes Die Jouw Bedrijf Helpen Groeien

We analysen de markt waar jij in opereert en komen met beide ROI gedreven campagnes en unieke hoeken die voor onverwachte groei zorgen.

Videomarketing

Videomarketing is een geweldige manier om in contact te komen met potentiële klanten en jouw product of dienst te promoten. Het stelt je in staat om jouw merk op een creatieve en boeiende manier te laten zien, terwijl je ook waardevolle informatie verstrekt aan de kijkers. Er zijn een paar belangrijke dingen om in gedachten te houden bij het creëren van een video marketing strategie:

 • Ten eerste, identificeer jouw doelgroep en op welk type video content zij zouden reageren.
 • Creëer vervolgens boeiende en interessante video-inhoud die de aandacht trekt.
 • Tot slot, promoot jouw video via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken.

Met een zorgvuldige planning en uitvoering kan videomarketing een uiterst effectieve manier zijn om jouw doelgroep te bereiken en de verkoop te stimuleren.

Wat is videomarketing?

Videomarketing is het proces van het maken en promoten van video’s met als doel een merk, product of dienst te promoten. Het kan worden gebruikt om de bekendheid van een bedrijf te vergroten, verkeer naar de website te leiden, of leads te genereren. Videomarketing is een krachtig instrument dat deel zou moeten uitmaken van de marketingstrategie van elk bedrijf.

Er zijn veel verschillende soorten video’s die voor marketingdoeleinden kunnen worden gebruikt, zoals productdemonstraties, educatieve video’s, how-to gidsen, getuigenissen van klanten en video’s over de bedrijfscultuur. De sleutel is om boeiende inhoud te creëren die zal resoneren met jouw doelgroep. Als het goed wordt gedaan, kan videomarketing een uiterst effectieve manier zijn om jouw doelgroep te bereiken en jouw bedrijfsdoelen te bereiken. Als je niet zeker bent waar te beginnen kunnen wij je hierbij helpen.

Inrichten van een video advertentiecampagne

Als je begint met het plannen van jouw video-advertentie campagne, zijn er een paar belangrijke dingen in gedachten te houden dat zal helpen zorgen voor jouw succes. Ten eerste, bedenk wie jouw doelgroep is en wat voor soort boodschap die je wilt communiceren aan hen. Vervolgens, maak een creatieve en aandacht trekkende kop en beschrijving voor jouw advertentie. Tot slot beslissen over de beste distributiekanalen voor jouw advertentie, of dat nu via sociale media, online reclame platforms, of zelfs TV en radio.

Als al deze elementen op hun plaats staan, ben je klaar om te beginnen met het maken van jouw video-advertentie. Begin met het filmen van een korte clip die jouw product of dienst introduceert en de aandacht van kijkers vangt. Dan, jouw video bewerken tot een kortere lengte die gemakkelijk is voor mensen om te kijken. Voeg ten slotte een call-to-action toe aan het einde van jouw video die kijkers aanmoedigt om de gewenste actie te ondernemen, of dat nu een bezoek aan jouw website is, een aanmelding op jouw nieuwsbrief, of een aankoop doe. Het is belangrijk om dit niet te vergeten.

Waarom is een videomarketing belangrijk?

Videomarketing is een van de meest effectieve manieren om contact te maken met jouw publiek en jouw merk, product of dienst te promoten. Het is ook een ongelooflijk veelzijdig medium dat kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van doeleinden, van het creëren van bewustzijn tot het stimuleren van verkoop. Er zijn een paar belangrijke redenen waarom video marketing zo belangrijk is:

 1. Video is een boeiend en visueel stimulerend formaat dat zeer deelbaar is op sociale media en andere online platforms.
 2. Het stelt je in staat een verhaal te vertellen en op een persoonlijk niveau contact te maken met jouw publiek, wat merkloyaliteit en klantbetrokkenheid kan stimuleren
 3. In tegenstelling tot andere vormen van marketing, biedt video een directe manier voor kijkers om jouw boodschap te consumeren zonder dat ze blokken hoeven door te lezen van tekst.
 4. Video is een SEO-powerhouse, die je helpt hoger te scoren in de zoekmachine resultaten en verkeer naar jouw website te leiden. YouTube is (na Google) het tweede grootste zoeknetwerk van de wereld.
 5. Het is een veelzijdig formaat dat kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van doeleinden, van productdemonstraties tot getuigenissen van klanten.

Als je nog geen gebruik maakt van video als onderdeel van jouw marketingstrategie, is dit het moment om te beginnen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij je kunnen helpen aantrekkelijke en effectieve video-inhoud te creëren.

Ontzorging bij videomarketing

Het lijdt geen twijfel dat videomarketing een krachtig instrument is. Maar het creëren van video-inhoud kan tijdrovend en duur zijn. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Blauwr is een online marketing bureau dat je kan helpen met het vormgeven van jouw videomarketing strategie en je helpen bij het vinden van de juiste partner in de uitvoering (productie). Wij werken met je samen om video’s te maken die jouw bedrijfsdoelstellingen bereiken, of dat nu het genereren van leads, het stimuleren van de verkoop of het vergroten van de naamsbekendheid is.

Dus als je op zoek bent naar hulp met jouw videomarketing, neem dan vandaag nog contact met ons op. We bespreken graag jouw behoeften en kijken hoe we je kunnen helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Luc Smeets

Oprichter &
marketingstrateeg

Dave Niessen

Performance marketeer &
marketingstrateeg

Alex Bastin

Performance marketeer &
marketingstrateeg

Ons werk inspireert een lach

Omdat het zo persoonlijk voelt.

Wij houden van ze

Wat onze klanten vertellen

Ons klantenbestand

Zij vertrouwen ons

We werken met plezier met deze bedrijven en partners. Daar kan jij binnenkort ook tussen komen te staan!

Jouw business een flinke boost geven?

Gooi een lijntje uit en wij reageren binnen 24 uur

1 uur gratis advies van onze strateeg?

Binnen 1 uur jouw 'bottleneck' om verder te groeien op tafel!

 • Verbeter je merk
 • Verbeter je aanbod
 • Verbeter je marketing
 • Verbeter je sales
Blauwr

We maken een 100% vrijblijvende afspraak om je inzicht te geven. Al meer dan 100 bedrijven gingen je voor.