Met succes Lokale SEO inzetten

Een ROI gedreven lokale sEO aanpak

Jezelf de grootste kans van slagen geven met  lokale seo. Dat is een van de krachten van Blauwr. Wij zijn jouw full-service online marketing bureau op afstand.

lokale seo
Blauwr Online Marketing team

The Sky's The Limit

Wij Bouwen Unieke Campagnes Die Jouw Bedrijf Helpen Groeien

We analysen de markt waar jij in opereert en komen met beide ROI gedreven campagnes en unieke hoeken die voor onverwachte groei zorgen.

Lokale SEO

Als je een bedrijf runt op een specifieke locatie, dan moet je ervoor zorgen dat jouw website is geoptimaliseerd voor lokale SEO. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat jouw website hoog in de zoekresultaten van zoekmachines verschijnt wanneer mensen in hun lokale omgeving zoeken naar bedrijven zoals het uwe.

Wat is lokale SEO?

Lokale SEO is gericht op het verbeteren van de online zichtbaarheid van bedrijven voor lokale zoekopdrachten door middel van lokale zoekwoorden en gegevensvermeldingen. Het doel is nieuwe lokale klanten aan te trekken en de reputatie te versterken.

Quick Wins voor local SEO

Er zijn een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om jouw lokale SEO te verbeteren. Ten eerste, zorg ervoor dat jouw website jouw bedrijfsadres en contactgegevens prominent op elke pagina vermeldt. Ten tweede, voeg een aantal lokale trefwoord zinnen om jouw website inhoud – dit zal helpen zoekmachines te begrijpen wat jouw website over gaat en waar het relevant is. Tenslotte, maak een aantal lokale vermeldingen op populaire gidsen en beoordelingssites – dit zal helpen om jouw zichtbaarheid online te vergroten.

Inzet van lokale SEO

Het inzetten van lokale SEO kan een geweldige manier zijn om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten en potentiële klanten in jouw omgeving te bereiken. Door het optimaliseren van jouw website en online listings voor lokaal relevante zoekwoorden, kun je ervoor zorgen dat jouw bedrijf wordt weergegeven wanneer mensen op zoek zijn naar wat je aanbiedt. Hier zijn enkele tips om aan de slag te gaan met lokale SEO:

  1. Zorg ervoor dat jouw website is geoptimaliseerd voor lokale zoekwoorden. Optimaliseer jouw titels en tags, en maak inhoud die relevant is voor jouw locatie.
  2. Claim en optimaliseer jouw Google Mijn Bedrijf-vermelding. Zo ben je er zeker van dat jouw bedrijfsinformatie correct is en zichtbaar is wanneer mensen naar je zoeken op Google Maps en Search.
  3. Wordt vermeld in relevante online gidsen. Voeg links terug toe naar jouw website om jouw zichtbaarheid te verbeteren.
  4. Monitor jouw online beoordelingen. Moedig klanten aan om positieve recensies achter te laten op sites als Google en Yelp, en reageer snel op eventuele negatieve feedback.
  5. Blijf op de hoogte van de lokale algoritme-updates van Google. Door op de hoogte te blijven van veranderingen, kun je ervoor zorgen dat jouw lokale SEO-inspanningen zijn afgestemd op wat zoekmachines zoeken.

Door deze tips op te volgen, kun je aan de slag met het optimaliseren van jouw website voor lokale zoekopdrachten en meer potentiële klanten in jouw omgeving bereiken.

Waarom is lokale SEO belangrijk?

Lokale SEO wordt steeds belangrijker voor bedrijven van elke omvang. Waarom? Omdat meer en meer mensen het internet gebruiken om producten en diensten in hun lokale omgeving te vinden.

Als je wilt dat jouw bedrijf wordt gevonden door potentiële klanten die online zoeken, dan moet je ervoor zorgen dat jouw website is geoptimaliseerd voor lokale zoekopdrachten. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat jouw website hoog in de zoekresultaten verschijnt voor relevante trefwoorden en zinnen.

Er zijn een aantal factoren die bijdragen aan hoe goed jouw website scoort in de lokale zoekresultaten, maar een aantal van de belangrijkste zijn een sterke aanwezigheid op directories en review sites, maar ook ervoor zorgen dat jouw website is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Ontzorging bij inzet van lokale SEO

Als je op zoek bent naar een lokaal SEO marketing bureau dat jouw bedrijf kan helpen online gevonden te worden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Blauwr hebben we meer dan een decennium aan ervaring in het helpen van bedrijven en met het aantrekken van meer leads en omzet door middel van effectieve SEO campagnes.

Wij begrijpen wat er nodig is om hoog te scoren in lokale zoekresultaten, en wij kunnen onze kennis inzetten voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze lokale SEO diensten en hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen online gevonden te worden.

Lokaal scoren op SEO gebied?

Luc Smeets

Oprichter &
marketingstrateeg

Dave Niessen

Performance marketeer &
marketingstrateeg

Alex Bastin

Performance marketeer &
marketingstrateeg

Ons werk inspireert een lach

Omdat het zo persoonlijk voelt.

Wij houden van ze

Wat onze klanten vertellen

Ons klantenbestand

Zij vertrouwen ons

We werken met plezier met deze bedrijven en partners. Daar kan jij binnenkort ook tussen komen te staan!

Jouw business een flinke boost geven?

Gooi een lijntje uit en wij reageren binnen 24 uur

1 uur gratis advies van onze strateeg?

Binnen 1 uur jouw 'bottleneck' om verder te groeien op tafel!

  • Verbeter je merk
  • Verbeter je aanbod
  • Verbeter je marketing
  • Verbeter je sales
Blauwr

We maken een 100% vrijblijvende afspraak om je inzicht te geven. Al meer dan 100 bedrijven gingen je voor.