Google Ads Uitbesteden? We maximaliseren groei voor jouw bedrijf!

Wil je een voorspelbare stroom van nieuwe klanten realiseren met slimme, creatieve én effectieve Google Ads-campagnes?

Ontvang een Gratis Quickscan & Adviesgesprek:
Nog geen Google Ads actief?
We bekijken welk succes jij uit Google Ads kunt halen.

Heb je al Google Ads lopen? Laten we kijken hoe we jouw campagnes nóg beter kunnen maken.

googlepartnerv2

Met succes Google Ads inzetten?

Vraag een Gratis Quickscan & Adviesgesprek aan! 

– 100% vrijblijvend –

Groei met Grip

Met zekerheid naar omzet en groei.

Heb je een geweldige website maar niet genoeg online groei? Dan is het antwoord: Google Ads!

Google Ads zorgen voor meer omzet & leads. Alleen, het opzetten van Google Ads kan complex zijn, maar de specialisten van Blauwr regelen het voor je, zodat je met zekerheid de juiste klanten bereikt en winst verhoogt.

Onze missie: De klant ontzorgen. Kosten-effectieve campagnes, transparantie en snelheid.

Ontdek Google Ads bij Blauwr! Begin vandaag met een gratis quickscan & adviesgesprek ter waarde van €500,-. Klaar om samen te groeien?

Online Marketing Resultaat

Begeleiding in strategie

Biedt deskundige begeleiding in sales- en bedrijfsstrategieën om uw succes te verzekeren.

+9 Jaar SEA Ervaring

Vertrouw op onze uitstekende resultaten, ondersteund door diepgaand inzicht en blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen.

Wij zijn je collega

We zien je niet als klant, maar als een relatie. Wij geloven in de lange termijn samenwerking.

Wij houden van ze

Wat onze klanten vertellen

Online marketing training en coaching

Dit is wat we doen!

Direct extra leads.
Wij zijn meesters in lead generatie, van SAAS tot advocaten. Als ondernemer die op zoek is naar meer klanten, aarzel dan niet om nu contact met ons op te nemen.

Meer omzet.
Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten, e-commerce of het genereren van meer online verkopen. Blauwr staat voor je klaar.

Non-profitorganisaties.
Ben je op zoek naar meer donaties? Of wil je je missie verspreiden? Ontdek wat Blauwr voor jouw non-profitorganisatie kan doen.

Waarom een Google Ads Specialist inschakelen?

Veel bedrijven spenderen geld aan Google Ads, maar behalen niet de gewenste resultaten.

Onze Google Ads specialisten kennen de geheimen van succesvol adverteren en blijven up-to-date met de laatste ontwikkelingen.

Samenwerken met een specialist zorgt voor blijvend goede prestaties en maximaliseert je advertentiebudget.

Twijfels over je huidige bureau? Onze Google Ads Quickscan bevestigt of ontkracht je gevoel. Haal het maximale uit je Google Ads campagnes! Doe jouw gratis quickscan & adviesgesprek ter waarde van €500,-.

Weet jij zeker dat je het maximale uit Google ads haalt?

Ben jij ook een ondernemer die Google effectief wil inzetten, maar je bent bang dat je geld in de prullenbak gooit. Je bent niet alleen. Zelfs een goed opgezette Google Ads campagne heeft voortdurende aandacht nodig. Zonder regelmatig onderhoud loop je het risico dat een deel van je budget wordt verspild aan klikken die geen resultaten opleveren.

Maak je geen zorgen, wij begrijpen jouw problemen en hebben de oplossing. De ervaren Google Ads experts van Blauwr kennen de geheimen van Google Ads en weten hoe je effectieve resultaten kunt behalen zonder onnodige uitgaven.

Waarom blijven worstelen als je een eenvoudige stap kunt zetten om je Google Ads strategie te optimaliseren?

Doe nu onze Gratis Quickscan ter waarde van €500,- en wij garanderen dat je waardevolle inzichten en tips ontvangt om Google Ads als jouw ultieme wapen te zien. 

Klaar om samen te groeien?

Cases

We laten je graag meer zien tijdens een verkennend gesprek

Thuistestenkopen.nl is een Nederlandse website waar je diverse thuistestkits kunt kopen, zoals zwangerschapstests, ovulatietests, alcoholtests en drugstests. Voor elke €1 aan kosten, €8.53 terugverdiend.

MUBE Spaces is een bedrijf dat modulaire, duurzame wooneenheden ontwerpt en bouwt. €20 per brochure aanvraag & al voor tonnen verkocht.

De Geschillencommissie is een onafhankelijke organisatie die geschillen tussen consumenten en bedrijven oplost buiten de rechterlijke macht. €7,62 per nieuwe aanvraag registratie onderneming.

Martijn Kozijn is een bedrijf dat kunststof kozijnen en deuren verkoopt en installeert. Voor elke €1 aan kosten, €14.71 terugverdiend.

Bij Blauwr zijn we trots op onze transparante werkwijze.

Dit is hoe we te werk gaan

Stap #1 Kennismaken
Leer onze specialisten kennen om behoeftes in kaart te brengen.
Bij ons draait alles om het opbouwen van een duurzame samenwerking, en dat begint met een grondig begrip van uw bedrijf.

Stap #2 Onderzoeksfase
Een uitgebreid marktonderzoek en een doordachte strategie helpen ons de juiste koers te bepalen. We identificeren jouw doelgroep en analyseren hoe hun zoekgedrag zich verhoudt tot jouw product of dienst. Waar liggen de kansen en waar kunnen we verbeteringen aanbrengen? 

Stap #3 Campagne
Nadat we de strategie hebben bepaald en je ermee akkoord gaat, is het eindelijk tijd om je campagne te lanceren. We gaan live met jouw campagne, waarbij we streven naar optimale prestaties en resultaten.

Stap #4 Testfase
We zetten niet direct je budget volledig in: We gaan eerst testen met kleinere budgetten om te kijken wat werkt. Hebben we het gouden ei gevonden, 
dan kunnen de budgetten omhoog.

Stap #5 Data monitoring 
In de fase van data monitoring staat optimalisatie centraal. We houden voortdurend de resultaten in de gaten, sturen bij waar nodig en voeren extra tests uit om de effectiviteit van je campagne te vergroten. Als we kansen zien voor groei, grijpen we die meteen aan. Hierdoor wordt jouw campagnebudget nog effectiever benut.

Stap #6 Rapportage 
Onze rapportages zijn helder en bevatten alleen de voor jou relevante data. We zorgen voor up-to-date maandelijkse rapporten en identificeren verbeterpunten.

Stap #7 Persoonlijk overleg
Maandelijks bespreken we lopende zaken en resultaten van onze inspanningen via een (video)call en stellen to-do’s vast.

Stap #8 Opschalen 
Zodra jouw campagne succes begint te boeken, gaan we een stap verder. We kijken naar mogelijkheden om jouw campagne uit te breiden en te laten groeien. We optimaliseren niet alleen de huidige resultaten, maar verkennen ook nieuwe kansen om jouw online aanwezigheid te vergroten. Samen werken we aan het vergroten van jouw succes op de lange termijn.

Wij zijn Blauwr!

Bij Blauwr staan we voor:


Authentiek:
We creëren echte verbindingen.

Resultaatgericht: Jouw succes is ons doel.

Betrokken: We zijn jouw partners, luisteren en denken mee.

Data gedreven: Onze strategieën zijn op feiten gebaseerd.

Onze onderscheidende kenmerken:


Strategische Begeleiding: Jouw partner voor duurzame groei

+9 Jaar Ervaring: Bewezen expertise en up-to-date kennis. 

Wij zijn je collega: Langdurige relaties, jouw doelen zijn onze doelen.

Bij Blauwr maken we jouw succesverhaal werkelijkheid.

Klaar om samen te groeien?

Veelgestelde vragen

Hoge zoekintentie: Mensen die Google gebruiken, hebben vaak al een specifieke intentie om iets te vinden. Dit betekent dat je advertenties worden weergegeven aan mensen die actief op zoek zijn naar producten of diensten die je aanbiedt.

Doelgroepgericht adverteren: Met Google Ads kun je je advertenties precies richten op je gewenste doelgroep op basis van criteria zoals leeftijd, geslacht en woonplaats. Zo bereik je de mensen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

Meetbare resultaten: Google Ads biedt duidelijke en gemakkelijk te begrijpen gegevens over hoe je advertenties presteren. Hierdoor kun je je campagnes voortdurend aanpassen en verbeteren om de beste resultaten te behalen.

Brede aanwezigheid: Met Google Ads kun je adverteren op verschillende Google-platforms, waaronder Google Zoeken, YouTube en het Display-netwerk. Hierdoor kun je je doelgroep op meerdere plaatsen bereiken en je merk versterken.

Optimalisatiemogelijkheden: Door voortdurend A/B-testen uit te voeren en de prestatiegegevens van je campagnes te analyseren, kun je je advertenties en strategieën optimaliseren en je ROI maximaliseren.

Zoekwoordenonderzoek: Identificeer relevante zoekwoorden voor je bedrijf en pas hier je advertentieteksten op aan, hierdoor spreken jouw advertenties de juiste doelgroep aan.

Doelgroepgerichte Advertenties: Overweeg het richten van je advertenties op specifieke doelgroepen om de relevantie te vergroten.

De juiste biedingsstrategie:  Bij het optimaliseren van Google Ads is de keuze van de biedingstrategie een cruciaal aspect. Bijvoorbeeld: Handmatige CPC (Cost-Per-Click):  Wanneer je volledige controle wilt over je biedingen. Of juist Doel-Roas (opbrengst op advertentie-uitgaven), wanneer je meer controle wilt hebben over de winst.

Het mooie van Google Ads is dat je zelf bepaalt hoeveel je wilt uitgeven. Je kan dus zelf een prijs instellen per klik (Cost Per Click). De gemiddelde CPC is doorgaans tussen 1 en 2 Euro. Daarnaast, je kunt precies aangeven wat je dagelijkse budget is en binnen je financiële grenzen blijven.

CTR (Click-Through Rate) is een belangrijke prestatie-indicator in Google Ads. Een goede CTR varieert afhankelijk van het type advertentie en de branche, maar over het algemeen kun je de volgende richtlijnen in gedachten houden:

Google Zoeken: Een goede CTR voor advertenties in het Google Zoeken-netwerk ligt vaak tussen 4% en 5%. Dit betekent dat ongeveer 4 tot 5 van elke 100 vertoningen leiden tot een klik.

Google Display Netwerk: Voor advertenties in het Google Display Netwerk is een CTR tussen 0,5% en 1% doorgaans als goed te beschouwen. Dit netwerk heeft vaak een lagere CTR vanwege het meer visuele karakter van de advertenties.

Houd er rekening mee dat wat als een goede CTR wordt beschouwd, kan variëren op basis van verschillende factoren, zoals de concurrentie in je branche, de kwaliteit van je advertenties en de relevantie van je doelgroep.