Met succes Mijnbedrijf google optimaliseren

Vindbaarheid in de local pack door GMB

Jezelf de grootste kans van slagen geven wanneer je mijnbedrijf google inzet. Dat is een van de krachten van Blauwr. Wij zijn jouw full-service online marketing bureau op afstand.

mijnbedrijf google
Blauwr Online Marketing team

The Sky's The Limit

Wij Bouwen Unieke Campagnes Die Jouw Bedrijf Helpen Groeien

We analysen de markt waar jij in opereert en komen met beide ROI gedreven campagnes en unieke hoeken die voor onverwachte groei zorgen.

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn bedrijf is een gratis en gebruiksvriendelijke tool voor bedrijven, merken, artiesten en organisaties om hun online aanwezigheid in Google te beheren, inclusief Search en Maps. Door jouw bedrijfsgegevens te verifiëren en te bewerken, kun je klanten helpen je te vinden en hen het verhaal van jouw bedrijf vertellen.

Om te beginnen, kun je je aanmelden voor een gratis account bij Google Mijn Bedrijf. Zodra je jouw bedrijfsvermelding hebt geverifieerd, kun je beginnen met het delen van foto’s, updates, speciale aanbiedingen en meer met jouw klanten. Als je een bedrijfseigenaar bent, neem dan vandaag nog een paar minuten de tijd om jouw bedrijfsgegevens te verifiëren en te bewerken! Het is gratis en eenvoudig, en het kan een groot verschil maken in de manier waarop klanten jouw bedrijf vinden en met je communiceren online.

Inrichten van Google mijn bedrijf

Google Mijn Bedrijf is een gratis tool waarmee bedrijven hun online aanwezigheid op Google kunnen beheren, inclusief Search en Maps. Het instellen van jouw bedrijf op Google Mijn Bedrijf is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten. Om te beginnen ga je naar www.google.com/business en meld je je aan met jouw Google-account. Als je nog geen Google-account hebt, kun je er gratis een aanmaken.

Zodra je bent aangemeld, volg je de instructies op het scherm om jouw bedrijfsgegevens toe te voegen.Je moet jouw bedrijfsnaam, adres en telefoonnummer opgeven. Je kunt ook extra informatie over jouw bedrijf toevoegen, zoals een beschrijving, website en foto’s. Nadat je jouw bedrijfsgegevens hebt toegevoegd, kun je beginnen met het beheren van jouw online aanwezigheid op Google. Dit omvat het reageren op beoordelingen van klanten, het toevoegen van nieuwe foto’s en het bijwerken van jouw bedrijfsinformatie.

Waarom is een Google mijn bedrijf profiel belangrijk?

Een Google Mijn Bedrijf profiel is belangrijk voor bedrijven omdat het hen in staat stelt gemakkelijk gevonden te worden op Google Maps en Google Zoeken. Het geeft klanten ook snel toegang tot belangrijke informatie zoals jouw openingstijden, adres en contactinformatie. Bovendien kunnen klanten recensies op jouw profiel achterlaten, waardoor andere potentiële klanten meer over jouw bedrijf te weten kunnen komen. Het maken en onderhouden van een sterk GMB profiel is essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn in de digitale wereld van vandaag.

Mijnbedrijf Google optimaliseren

Een goed geoptimaliseerd Google my business profiel zorgt ervoor dat je in een brede range rondom je vestigingsplaats potentiële klanten aantrekt, en is een belangrijk onderdeel van lokale seo. Dit geldt niet alleen voor bedrijven met een fysieke winkel, maar ook voor bedrijven zonder bezoekadres. Een goed geoptimaliseerde mijnbedrijf Google pagina, maakt net als ‘standaard’ SEO gebruikt van zoekwoorden. Zo optimaliseren we voor onze partner webmix bijvoorbeeld ook op de term webdevelopment, en staan zijn in Limburg meestal op plek 1.

Ontzorging bij inrichten van Google mijn bedrijf profiel

Als je op zoek bent naar een google my business bureau, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen met alle aspecten van jouw google my business account, van set up tot optimalisatie. Wij weten hoe belangrijk het is om een sterke online aanwezigheid te hebben, en wij kunnen je helpen het meeste uit jouw google my business account te halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Mijn Bedrijf op Google? (die van jou dan)

Luc Smeets

Oprichter &
marketingstrateeg

Dave Niessen

Performance marketeer &
marketingstrateeg

Alex Bastin

Performance marketeer &
marketingstrateeg

Ons werk inspireert een lach

Omdat het zo persoonlijk voelt.

Wij houden van ze

Wat onze klanten vertellen

Ons klantenbestand

Zij vertrouwen ons

We werken met plezier met deze bedrijven en partners. Daar kan jij binnenkort ook tussen komen te staan!

Jouw business een flinke boost geven?

Gooi een lijntje uit en wij reageren binnen 24 uur

1 uur gratis advies van onze strateeg?

Binnen 1 uur jouw 'bottleneck' om verder te groeien op tafel!

  • Verbeter je merk
  • Verbeter je aanbod
  • Verbeter je marketing
  • Verbeter je sales
Blauwr

We maken een 100% vrijblijvende afspraak om je inzicht te geven. Al meer dan 100 bedrijven gingen je voor.