Met succes adverteren op snapchat

Bereik je doelgroep op snapchat met lage CPM's

Jezelf de grootste kans van slagen geven wanneer je gaat adverteren op snapchat. Dat is een van de krachten van Blauwr. Wij zijn jouw full-service online marketing bureau op afstand.

adverteren op snapchat
Blauwr Online Marketing team

The Sky's The Limit

Wij Bouwen Unieke Campagnes Die Jouw Bedrijf Helpen Groeien

We analysen de markt waar jij in opereert en komen met beide ROI gedreven campagnes en unieke hoeken die voor onverwachte groei zorgen.

Adverteren op Snapchat

Met meer dan 100 miljoen dagelijks actieve gebruikers is Snapchat een van de populairste social media-platforms die er zijn. En dat maakt het een geweldige plek om reclame te maken voor jouw bedrijf. Snapchat biedt een verscheidenheid aan advertentietypes om uit te kiezen, zodat je de perfecte pasvorm voor jouw bedrijf kunt vinden. Plus, met functies zoals geofilters en lenzen, kun je echt creatief zijn met je advertenties en ze laten opvallen.

Als je op zoek bent naar een groot publiek te bereiken en naamsbekendheid op te bouwen, Snapchat is een geweldig platform om te overwegen. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met adverteren op Snapchat.

Wat zijn Snapchat advertenties?

Als een van de populairste social media-platforms heeft Snapchat een enorm potentieel voor reclame. Veel bedrijven zijn echter nog onzeker over wat Snapchat-advertenties zijn en hoe ze werken. Snapchat-advertenties zijn korte video- of beeldadvertenties die tussen Stories op de app verschijnen. Ze kunnen maximaal 10 seconden lang zijn en kunnen links bevatten naar websites of andere apps.

In tegenstelling tot andere social media-platforms (bijvoorbeeld Pinterest, Facebook of LinkedIn), heeft Snapchat geen traditionele advertentieformaten zoals banner advertenties of gesponsorde berichten. In plaats daarvan moeten adverteerders boeiende, creatieve content maken die een verhaal vertelt en de aandacht van gebruikers trekt. Omdat Snapchat vooral door een jong publiek wordt gebruikt, is het een ideaal platform om deze doelgroep te bereiken. Het is echter belangrijk op te merken dat Snapchat advertenties zijn niet goedkoop. Adverteerders moeten bereid zijn een premie te betalen om gebruikers op dit platform te bereiken.

Inrichten van een Snapchat campagne

Als je op zoek bent naar een jong, betrokken publiek, is Snapchat een geweldig platform om te overwegen. In deze gids nemen we met je door hoe je een Snapchat-campagne opzet waarmee je jouw marketing doelen kunt bereiken. Eerst moet je een Snapchat-account en -profiel maken. Zorg ervoor dat je je profielgegevens invult en interessante content toevoegt, zodat mensen je willen volgen.

Zodra je jouw account hebt aangemaakt, is het tijd om te beginnen met het maken van snaps. Snaps kunnen afbeeldingen of video’s zijn, en kunnen worden bewerkt met filters, tekst en andere leuke effecten. Wees creatief met jouw inhoud en zorg ervoor dat je regelmatig iets nieuws en interessants post. Tot slot, vergeet niet om jouw Snapchat account te promoten op jouw andere social media kanalen en op jouw website. Dit zal je helpen meer volgers te krijgen en ervoor zorgen dat jouw inhoud wordt gezien.

Waarom is een Snapchat advertentie belangrijk?

Er zijn een paar belangrijke redenen waarom Snapchat-advertenties zo belangrijk zijn. Ten eerste zijn ze zeer visueel en boeiend, waardoor ze ideaal zijn om de aandacht van mensen te trekken. Ten tweede zijn ze zeer persoonlijk en intiem, waardoor je op een dieper niveau contact kunt maken met jouw publiek. En ten slotte zijn ze zeer deelbaar, wat betekent dat jouw boodschap snel en gemakkelijk een breed publiek kan bereiken.

Ontzorging bij Snapchat advertising

Op zoek naar een Snapchat reclamebureau om je te helpen jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van bedrijven zoals die van jou om hun doelgroepen te bereiken via Snapchat, en we zouden je graag helpen om jouw reclame doelstellingen te bereiken.

Blauwr is een van de toonaangevende Snapchat reclamebureaus die er zijn, en we hebben een bewezen track record van succes. Wij kunnen je helpen aantrekkelijke Snapchat-advertenties te maken die jouw doelgroep zullen bereiken en je helpen de gewenste resultaten te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij je kunnen helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Wil jij succesvol adverteren op snapchat?

Luc Smeets

Oprichter &
marketingstrateeg

Dave Niessen

Performance marketeer &
marketingstrateeg

Alex Bastin

Performance marketeer &
marketingstrateeg

Ons werk inspireert een lach

Omdat het zo persoonlijk voelt.

Wij houden van ze

Wat onze klanten vertellen

Ons klantenbestand

Zij vertrouwen ons

We werken met plezier met deze bedrijven en partners. Daar kan jij binnenkort ook tussen komen te staan!

Jouw business een flinke boost geven?

Gooi een lijntje uit en wij reageren binnen 24 uur

1 uur gratis advies van onze strateeg?

Binnen 1 uur jouw 'bottleneck' om verder te groeien op tafel!

  • Verbeter je merk
  • Verbeter je aanbod
  • Verbeter je marketing
  • Verbeter je sales
Blauwr

We maken een 100% vrijblijvende afspraak om je inzicht te geven. Al meer dan 100 bedrijven gingen je voor.