Met succes display marketing inzetten

Online je doelgroep bereiken en overtuigen

Jezelf de grootste kans van slagen geven bij de inzet van display marketing. Dat is een van de krachten van Blauwr. Wij zijn jouw full-service online marketing bureau op afstand.

display marketing
Blauwr Online Marketing team

The Sky's The Limit

Wij Bouwen Unieke Campagnes Die Jouw Bedrijf Helpen Groeien

We analysen de markt waar jij in opereert en komen met beide ROI gedreven campagnes en unieke hoeken die voor onverwachte groei zorgen.

Display advertising

Display marketing is een vorm van online reclame die zich richt op het leveren van visuele advertenties aan consumenten op websites, apps en andere digitale platforms. Display-advertenties kunnen veel verschillende vormen aannemen, waaronder banneradvertenties, videoadvertenties en native ads.

Display marketing is een effectieve manier om potentiële klanten te bereiken met relevante berichtgeving en creatieve visuals. Wanneer dit goed wordt gedaan, kan display advertising een krachtig hulpmiddel zijn om bekendheid, leads en verkoop te stimuleren.

Display marketing kan echter ook een uitdaging zijn. Advertentieplaatsingen kunnen duur zijn, en het kan moeilijk zijn om de ROI van jouw campagnes bij te houden. Bovendien worden consumenten steeds bedrevener in het negeren van online advertenties. Als gevolg hiervan vereist display marketing een zorgvuldige planning en uitvoering om succesvol te zijn.

Inzet van display ads

Wij blijven investeren in de ontwikkeling van onze display advertising-mogelijkheden en zetten deze in op een aantal uitgevers platforms. Hierdoor kunnen wij gebruikers relevantere en gerichtere advertenties tonen, wat op zijn beurt de prestaties voor adverteerders zou moeten verbeteren.

Wij werken ook aan verbetering van de meting en rapportage van display advertising, zodat adverteerders een beter inzicht krijgen in de resultaten van hun campagnes. Daarnaast onderzoeken we nieuwe manieren om display-advertenties te gebruiken om bekendheid en verkoop te stimuleren, bijvoorbeeld via dynamische productadvertenties

Display advertising is een belangrijk onderdeel van onze totale reclameactiviteiten, en wij zijn vastbesloten om te blijven investeren in dit gebied. Wij geloven dat er aanzienlijke mogelijkheden zijn om onze display advertising-activiteiten uit te breiden, en wij zijn enthousiast over het potentieel van dit kanaal.

Waarom is display marketing belangrijk?

Display marketing is een vorm van reclame die gericht is op het creëren van visuele displays om een product of dienst te promoten. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, onder meer door het gebruik van banners, posters en andere soorten fysieke displays. Daarnaast kan display marketing ook worden gedaan via digitale middelen, zoals door middel van online advertenties en sociale media berichten.

Er zijn verschillende redenen waarom display marketing zo belangrijk is. Ten eerste, het is een effectieve manier om uit te reiken naar potentiële klanten en krijgen ze interesse in wat je te bieden hebt. Bovendien kan display marketing zeer gericht zijn, wat betekent dat je jouw publiek specifiek kunt benaderen met het type advertentie dat ze het meest waarschijnlijk zullen reageren. Tot slot, display marketing is ook een geweldige manier om naamsbekendheid op te bouwen en een positieve associatie met jouw bedrijf of product te creëren.

Ontzorging bij inzet van display advertising

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar display marketing bedrijf, overweeg dan om te kiezen voor Blauwr. Als een van de toonaangevende en meest gerenommeerde digitale marketingbureaus in Limburg, bieden wij een uitgebreid scala aan diensten die kunnen helpen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Als het aankomt op display marketing, begrijpen wij het belang van het creëren van in het oog springende en aandachttrekkende visuals die de interesse van jouw doelgroep kunnen trekken. Met ons team van bekwame en ervaren ontwerpers kunnen wij op maat gemaakte banner advertenties en andere soorten visuals maken die de aandacht van jouw doelgroep zullen trekken.

Naast het ontwerpen van verbluffende visuals, bieden wij ook effectieve strategieën om de juiste consumenten te bereiken. We gebruiken een data-gedreven aanpak om de juiste demografische gegevens te identificeren, interesses, en zelfs locaties te targeten. Met onze ruime ervaring en expertise in display marketing kunnen wij je helpen jouw doelgroep effectief te bereiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Luc Smeets

Oprichter &
marketingstrateeg

Dave Niessen

Performance marketeer &
marketingstrateeg

Alex Bastin

Performance marketeer &
marketingstrateeg

Ons werk inspireert een lach

Omdat het zo persoonlijk voelt.

Wij houden van ze

Wat onze klanten vertellen

Ons klantenbestand

Zij vertrouwen ons

We werken met plezier met deze bedrijven en partners. Daar kan jij binnenkort ook tussen komen te staan!

Jouw business een flinke boost geven?

Gooi een lijntje uit en wij reageren binnen 24 uur

1 uur gratis advies van onze strateeg?

Binnen 1 uur jouw 'bottleneck' om verder te groeien op tafel!

  • Verbeter je merk
  • Verbeter je aanbod
  • Verbeter je marketing
  • Verbeter je sales
Blauwr

We maken een 100% vrijblijvende afspraak om je inzicht te geven. Al meer dan 100 bedrijven gingen je voor.